Quo Vadis-konferens 15-16 oktober

qvRainbow Sweden anordnar den 15-16 oktober på Landstingshuset i Stockholm en konferens om ”Narkotikapolitiken och missbrukets vardag”.

Konferensen vill spegla, analysera och diskutera olika perspektiv på den svenska narkotikapolitiken. Tanken är att bidra till en levande och fortgående dialog om narkotikapolitikens framtida utformning. Konferensen strävar efter att bli en intressant dialog mellan människor med erfarenhet av beroende, representanter för myndigheter, socialarbetare och forskare.

I det spännande programmet, som återfinns här, deltar RFHL:s förbundsordförande Inger Forsgren samt RFHL Stockholms Linda-Marie Westergren. Bland övriga deltagare finns Rainbows nye ordförande Björn Fries, Alec Carlberg (fd ordförande för Rainbow), minister Åsa Regnér (bland annat ansvarig för socialtjänstfrågor i regeringen), författare och debattör Magnus Linton samt professor Jerzy Sarnecki. Se hela deltagarlistan i programmet!

På hemsidan finns mer information om hur du anmäler dig (lägre pris vid anmälan senast den 9 september!). Antalet platser är begränsat och sista anmälningsdag är den 9 oktober.

Samarbetspartners

Följ oss